2014. december 20., szombat

A könyvelő kutyája

Könyvelőként tudom, a december mindig arról szól, hogy megbeszéljük a következő év adótörvény változásait, igyekszünk az összes év végi kötelezettségnek határidőben eleget tenni. 
Megpróbálunk a munka mellett felkészülni az ünnepekre, és igyekszünk Szent Este csak a családdal és a szeretettel foglalkozni!

Úgy gondolom, nem is lehetne jobb alkalom arra, hogy bemutassam Önöknek cégünk új tevékenységi körét, ami meglepően egészen másról szól, mint a számvitel.

Könyvelőként az emberek, a vállalkozások segítése a hivatásom, de nem „csak” mint könyvelő, hanem mint terapeuta is tevékenykedem. Életem második hivatásának az állat-asszisztált terápiát választottam, melyhez mindenkor hű társam nyújt segítséget, AKI egy 5 éves keverék szuka kutya, BORA.




Mind a ketten sikeresen elvégeztük a terápiás tanfolyamot, és azóta rendszeresen vállalunk kutya-gyerek kommunikációs tréninget, valamint részt veszünk fogyatékos emberek életének javítására irányuló terápiás foglalkozásokon.




Tevékenységünk bemutatására létrehoztunk egy blogot, mely minden fontos információt tartalmaz erről a nagyszerű hivatásról.


Amennyiben szeretnének rólunk több információt megtudni, vagy szeretnék elismerni munkánkat, keressenek minket a Facebookon is. Közösségi oldalunk kedvelése révén egyre több ember szívéhez jutunk közelebb.


 https://www.facebook.com/mancsaszivhez



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése