2013. február 23., szombat

TAGI HITEL KIVÁLTÁSA - 10 milliós vásárlási keret vállalkozásoknak

Tisztelt Vállalkozó!

Szeretném pár szóban tájékoztatni Önöket a Magyar Kedvezménykártya legújabb szolgáltatásáról, az MKK kamatmentes vásárlási keretéről és a Barterváltóról cégek és vállalkozások részére! Az alábbi remek ajánlatot csak azoknak a vállalkozásoknak tudják biztosítani, akik az MKK partnercégei, elfogadóhelyek.

A Gold Accountant Bt már csatlakozott a közösséghez, és minden MKK partnernek 20% kedvezményt biztosít szolgáltatási díjaiból.

Ön is csatlakozhat ehhez a rendszerhez az alábbi linken: http://www.magyarkedvezmenykartya.hu/1163924c 

Csatlakozásával megszerzi a jogosultságot a kártya használatára és az összes partnercég kedvezményeinek igénybevételére, így könyvelési díjából is azonnali 20%-os kedvezményre lesz jogosult!! Néhány neves partnercég a teljesség igénye nélkül: Agip benzinkutak, Burger King, City Taxi, Láng Autóalkatrész.

A Magyar Kedvezmény Kártya a BillBarter-rel (BBH ZRT.) történő szoros együttműködés keretében elsőként vezette be Magyarországon cégek, vállalkozások
részére a kamatmentes Barterváltó vásárlási keret igénylést 10 millió Forint értékig.

A Magyar Kedvezmény Kártya minden partnere, regisztrált elfogadóhely, kamatmentes vásárlási keretet igényelhet 2012. 11. 26.-tól.

A vásárlási keret nem csak az igénylő cégek piaci helyzetét javítja, hanem minden MKK tag részére könnyebbé és egyszerűbbé teszi cégek, vállalkozások meghívását, csatlakoztatását a Magyar Kedvezmény Kártya vásárlói közösségébe, mivel a 10.000.000,-Ft értékű vásárlási keretet kizárólag az MKK partnercégei, elfogadóhelyei igényelhetik.

HOGYAN IGÉNYELHETŐ A VÁSÁRLÁSI KERET?
Az MKK csatlakozott partnerei, elfogadóhelyek 10.000.000,-Ft értékig igényelhetnek kamatmentes Barterváltó vásárlási keret, mely vásárlási keret a BillBarter (BBH ZRT.) minden esetben elbírál. Az igénylés a Magyar Kedvezmény Kártya oldalára belépve, minden regisztrált partnercég, elfogadóhely részére elérhető.


MILYEN CÉG, VÁLLALKOZÁS IGÉNYELHET VÁSÁRLÁSI KERETET?
Kamatmentes vásárlási keret igénylésére 10.000.000,-Ft értékben csak a Magyar Kedvezmény Kártya regisztrált partnerei, elfogadóhelyek jogosultak. A kamatmentes vásárlási keret igénylésének alapfeltétele az MKK vásárlói közösségéhez történő partneri csatlakozás elfogadóhelyként. Ezt követően igényelhető a vásárlási keret, mely frissen induló cégek, vállalkozások részére is elérhető.

HOL ÉS HOGYAN HASZNÁLHATÓ FEL VÁSÁRLÁSI KERET?
Az MKK vásárlói közösségében regisztrált partnercégek, elfogadóhelyek vásárlási keretüket azoknál a partnereknél használhatják fel, akik Barterváltót is elfogadnak, így vásárlásaik során fizethetnek Barterváltóval. De a Barterváltót minden partner, elfogadóhely átválthatja vásárlási utalványra is, mely utalványokkal olyan üzletekben is vásárolhat, mint a Spar, Auchan vagy a Media Markt és Barterváltóban intézheti beszerzéseit is. A barterváltó rugalmasságát az is jelzi, hogy országosan több száz üzlet (köztük jó pár multi hálózata is) elfogadja fizetőeszközként vagy átváltható az adott üzletben beváltható utalványokra, valamit béren kívüli juttatás is adható a munkavállalók részére Barterváltóban.

A Vásárlási keret nagyságának megfelelően a "tagi hitel" kivezethető a könyvelésből!

HOGYAN LEHETSÉGES A VÁSÁRLÁSI KERET VISSZAFIZETÉSE?
A Barterváltóban folyósított vásárlási keret Barterváltóban kell visszafizetni, erre egy év áll minden partnercég, elfogadóhely rendelkezésére. Ha ez egy év alatt nem sikerül, akkor az időtartam rugalmasan, újabb egy évvel hosszabbítható.

Az MKK regisztrált partnerei, elfogadóhelyek egyszerűen juthatnak Barterváltóhoz, hogy visszafizethessék vásárlási keretüket azzal, hogy vásárlóiktól, ügyfeleiktől vásárlásaik során elfogadnak Barterváltót, ezáltal folyamatosan Barterváltóhoz juthatnak. De ezen felül további olyan lehetőségek is rendelkezésre állnak barterváltó megszerzésére, mint a Weboldalra kihelyezhető banner (5.000 Barterváltó minden hónapban), az autómatrica (10.000 Barterváltó minden hónapban) és a megunt, nem használt eszközök eladása, melyekért a vásárlók fizethetnek Barterváltóban is. Ezekkel a módszerekkel minden partnercég és elfogadóhely egyszerűen, költségek és plusz munka nélkül is könnyedén visszafizetheti vásárlási keretét, mivel csak az autómatrica és a banner kihelyezésével évente, autónként és weboldalanként 180.000 Barterváltóhoz juthat. Így felettébb könnyű a vásárlási keret visszafizetése, főként, ha egy cég vagy vállalkozás több autóval vagy weboldallal is rendelkezik.

Felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy a Barterváltó keret nem segély, juttatás vagy vissza nem fizetendő támogatás. A Barterváltóban folyósított vásárlási keret egy megelőlegezett összeg, melyet le kell dolgozni vagy vissza kell fizetni a kibocsájtó részére.

További részletes tájékoztatás és vásárlási keret igénylése a Magyar Kedvezmény Kártya oldalán a Vásárlási Keret Igénylése menüpontban érhető el cégek, vállalkozások részére is.

Köszönöm a figyelmüket!


Pósa Lívia

1 megjegyzés:

  1. Pénzügyi válságban van, és pénzt keres saját vállalkozásának megkezdéséhez vagy számláinak kifizetéséhez? Mindannyian alacsony típusú, 2% -os kamatozású hiteleket alkalmazunk, e-mailben a (TRUSTLOAN88@GMAIL.COM) vagy a WhatsApp Us webhelyre. a +1 443 281 3404 telefonszámon

    VálaszTörlés